PRESENTACIÓ

GRUP

Fundada el 1973 pels socis Joan Solà i Ramon Mena, SOME S.A. va començar la seva activitat a Sant Quirze de Besora (Barcelona) com a empresa filial i proveïdora de la multinacional S&P, dedicant-se a la producció de peces i conjunts metàl.lics a través de processos de tall, estampat, doblat, embutició, rematxat i soldadura. L’objectiu dels socis, un cop superats els primers anys de consolidació, fou l'obtenció de productes de certa dificultat tècnica, transformant en una veritable planta de producció industrial el que havia nascut com a un taller.

En la dècada dels 80 l’empresa es convertí en proveïdora de clients del món de l’automoció, com REPA, KLIPAN, BROSE, ... i de l’electrònica industrial, com HEWLETT-PACKARD, PANASONIC. De la mà d’aquestes empreses de gran potencial SOME S.A. rebia l’impuls definitiu per consolidar-se al llarg dels 90 com a empresa de tractament integral de la xapa metàl•lica sota especificacions molt estrictes, utilitzant els mitjans tecnològics més avançats, assegurant el subministrament de productes tècnicament eficients, altament competitius i en la majoria de casos, relacionats amb la seguretat de les persones.

L’any 2.000 es duïa a terme la darrera ampliació de sòl productiu a Sant Quirze: una nova seccio especialitzada en peça d’estampació progressiva de tonatge mig (400T-500T) que significava incrementar en un 50% la superfíce productiva existent, passant a disposar de 12.400m2. La continuïtat de les inversions va portar a una nova ampliació, l’any 2.005, en forma d’un magatzem de 1.500m2 per a producte acabat i la implantació de SAP com a ERP de referència. L’adquisició, l’any 2.006, de l’accionariat de l’empresa MATRIX, especialitzada en la fabricació de motlles d’injecció i matrius d’estampació, i la creació un any més tard de la filial polonesa SOME KSW, permetien la constitució del que avui dia es coneix com SOME GROUP.

La nova planta en LCC contribueix a donar una projecció europea definitiva al grup SOME, capaç d’oferir als clients un servei complet i adequat a les seves exigències. La missió és clara: satisfer les sol•licituds i requeriments del client fabricant i venent els nostres productes amb la qualitat necessària, el mínim cost, el servei adequat i l’òptima seguretat. Per aconseguir això ens sustentem en 4 pilars bàsics: RIGOR, TRANSPARÈNCIA, ENTUSIASME i FLEXIBILITAT.