Legal

El domini: http://www.some.es és propietat de l'empresa SOME S.A., amb el NIF A08328908 Registre Mercantil de . El domicili de l'empresa és c/ Bellmunt, 120 - 08580 SANT QUIRZE DE BESORA. També pot posar-se en contacte amb nosaltres en el Tel. (0034)93-852-98-07 o l'e-mail:info@some.es

Propietat intel·lectual i industrial:

La totalitat del contingut d'aquest lloc web està protegit per drets de propietat industrial i intel·lectual que l'usuari d'aquest lloc web ha de respectar. Queda prohibida la reproducció, excepte per a ús privat, la comunicació o distribució dels materials inclosos en aquest lloc web sense autorització expresa de SOME S.A..

Responsabilitat en els enllaços:

SOME S.A. inclou en el seu lloc web tot un seguit d'enllaços a pàgines dels seus clients i proveïdors, únicament amb la intenció de fer publicitat dels treballs efectuats per encàrrec d'aquests. SOME S.A. no es fa responsable de les informacions comercials contingudes en aquests llocs o de qualsevol dels serveis o pràctiques que es vinculin o relacionin amb les pàgines web enllaçades.

Protecció de dades:

De conformitat amb el que disposa la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), l'informem que les seves dades personals són incorporades en fitxers titularitat de SOME S.A. amb la finalitat de poder atendre adequadament les seves peticions d'informació i elaborar els pressupostos que puguin sol·licitar-nos. Per exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició que contempla la Llei pot dirigir-se mitjançant carta a c/ Bellmunt, 120 - 08580 SANT QUIRZE DE BESORA, Ref. Protecció de dades.