SOME Industrial

A SOME Industrial treballem per a empreses capdavanteres d'un rang ampli de sectors i tenim una posició sòlida en el subministrament de peces per a ventilació i climatització, electrodomèstics, equips mèdics, energies renovables i mobilitat elèctrica.

Els principals processos productius que oferim als nostres clients són: estampació en fred, embotició profunda, tall làser, punxonament, plegat, acoblament i soldadura (manual i robotitzada). L'avantatge competitiu de SOME Industrial és l'alta flexibilitat dels processos i la qualitat dels seus productes.

SECTORS
Som proveïdors preferents d'empreses líders en sectors com:

Sectores

Informàtica i Electrònica

L'avanç tecnològic dels sistemes d'informació comporta la fabricació d'una gran diversitat de dispositius sofisticats que ens fan la vida més fàcil.

Equips diagnòstic metge

Els requisits de fiabilitat i qualitat del sector mèdic exigeixen processos precisos de fabricació i controls exhaustius de qualitat.

Ciutats intel·ligents i mobilitat

Els retocs de la nova mobilitat i de les aplicacions tecnològiques que garanteixen la sostenibilitat exigeixen noves solucions en estampació metàl·lica.

Electrodomèstics

L'àmplia gamma d'electrodomèstics que hi ha a les llars demana molts processos en estampat metàl·lic per garantir-ne la durabilitat i funcionalitat.

Energies renovables

L'avenç de les energies renovables és imparable. Les noves tecnologies generadores d'energia comporten desafiaments nous en la fabricació dels seus components.

Ventilació i climatització industrial

La renovació de l'aire en espais interiors per mantenir un ambient saludable requereix components eficaços i resistents per a un ús de 24 hores.

ContactE

Si vols més informació, fer una consulta o sol·licitar un pressupost, contacta amb nosaltres:

SOME S.A. utilitza cookies pròpies i de tercers per a mantenir la sessió, oferir una millor experiència i obtenir dades estadístiques de navegació dels usuaris.

Per a més informació pots visitar nostra Política de Cookies