Nosaltres

Nosaltres

SOME és un grup industrial especialitzat en la fabricació en sèrie de peces i conjunts soldats a partir de xapa metàl·lica, principalment d'acer, acer galvanitzat, acer inoxidable i alumini. Donem feina a més de 300 persones i fabriquem més de 180 milions de peces a l'any.

Per donar la millor resposta a les necessitats dels nostres clients, estem organitzats en dues unitats de negoci: SOME Automotive i SOME Industrial.

A SOME Automotive estem enfocats al 100% en el sector de l'automoció, amb un lideratge centrat en la fabricació de components per a cinturons de seguretat i airbags. Com a TIER 2, fabriquem grans sèries de peces mitjançant estampació en fred amb matrius progressives en premses de fins a 500 tones. També fem acoblaments automàtics i soldadura robotitzada de components. L'avantatge competitiu de SOME Automotive és l'alta eficiència i la gran fiabilitat dels seus processos.

A SOME Industrial treballem per a empreses capdavanteres d'un rang ampli de sectors i tenim una posició sòlida en el subministrament de peces per a ventilació i climatització, electrodomèstics, equips mèdics, energies renovables i mobilitat elèctrica. Els principals processos productius que oferim als nostres clients són: estampació en fred, embotició profunda, tall làser, punxonament, plegat, acoblament i soldadura (manual i robotitzada). L'avantatge competitiu de SOME Industrial és l'alta flexibilitat dels processos i la qualitat dels seus productes.

En les dues unitats de negoci l'alt nivell de coneixement dels processos és fonamental, que permet donar un suport tècnic sòlid als nostres clients.

No es pot visualitzar vídeo

SOME S.A. utilitza cookies pròpies i de tercers per a mantenir la sessió, oferir una millor experiència i obtenir dades estadístiques de navegació dels usuaris.

Per a més informació pots visitar nostra Política de Cookies