SOME Automotive

A SOME Automotive estem enfocats al 100% en el sector de l'automoció, amb un lideratge centrat en la fabricació de components per a cinturons de seguretat i airbags. Com a TIER 2, fabriquem grans sèries de peces mitjançant estampació en fred amb matrius progressives en premses de fins a 500 tones.

Amb el desig de millora contínua, no hem deixat d'evolucionar, incorporant tecnologies, implementant sistemes avançats de gestió i augmentant l'eficiència gràcies a uns processos sòlids i fiables que garanteixen els nivells més alts de qualitat a les llargues sèries de producció pròpia d'aquest sector. També fem acoblaments automàtics i soldadura robotitzada de components. L'avantatge competitiu de SOME Automotive és l'alta eficiència i la gran fiabilitat dels seus processos.

No és casualitat que les principals multinacionals TIER1 i OEM del sector d'automoció confiïn en el Grup SOME.

MERCATS
Més del 80% de la producció de SOME Automotive es destina a clients internacionals. Des de les nostres plantes productives a Espanya i Polònia actualment responem a la demanda de producte de 27 països a 4 continents.

Cinturons de seguretat

El dispositiu de seguretat passiva més efectiu de la indústria del cotxe. SOME fabrica sistemes integrals d'aquest element essencial amb la màxima fiabilitat.

Airbags

L'airbag s'instal·la com a complement dels cinturons de seguretat. Col·locat en punts estratègics de l'habitacle, s'inflen en cas de col·lisió per minimitzar els danys.

Direcció

El volant és l'element final del sistema de direcció que controla la trajectòria del vehicle. A l'interior també hi ha dispositius de seguretat o comandaments de control.

Seients

Els seients no només estan dissenyats per al confort del passatger, sinó també per a la seva seguretat, i tenen elements que els fixen de forma segura a la carrosseria.

Sistemes de portes

Més enllà de la funció pràctica per entrar i sortir del vehicle, les portes porten altres dispositius a dins que en permeten el tancament o el moviment de la finestreta.

Electrònica

L'augment de dispositius electrònics en el vehicle fa que la conducció sigui més eficient, còmoda i segura. Actualment, el 40% del valor material d'un vehicle ja correspon a l'electrònica.

Suspensió

La funció principal de la suspensió és fer que la conducció del vehicle sigui còmoda i segura. Al mateix temps, protegeix el bastidor i evita que s'hi transmetin els cops.

ContactE

Si vols més informació, fer una consulta o sol·licitar un pressupost, contacta amb nosaltres:

SOME S.A. utilitza cookies pròpies i de tercers per a mantenir la sessió, oferir una millor experiència i obtenir dades estadístiques de navegació dels usuaris.

Per a més informació pots visitar nostra Política de Cookies