Qualitat i medi ambient

Qualitat i medi ambient

Creiem fermament que la qualitat està darrere de tota activitat, amb ambició, direcció intel·ligent i actitud proactiva a la nostra companyia. Quan la qualitat es converteix en una actitud, podem complir amb els requisits més alts en els nostres productes i serveis.

Amb aquest objectiu, ens ajudem de:

  1. Mètodes de control de processos segurs i respectuosos amb el medi ambient (sistema de qualitat total informatitzat en planta preparat a la indústria 4.0).
  2. Els sistemes de mesurament i controls de visió més avançats, desenvolupats perquè els utilitzin els mateixos operadors i ajudats per sistemes de validació i calibratge robustos.
  3. Equips multifuncionals que treballen conjuntament per trobar la millor solució per a cada desafiament. Creiem que “una empresa que creu que no té problemes té un gran problema”.
  4. Auditories de processos per capes a través de tots els nivells de la companyia i impulsades per un ampli col·lectiu de persones de totes les funcions industrials per garantir la consciència de la qualitat i el medi ambient.
  5. Xarxa de col·laboradors amb els mateixos valors i objectius.

Qualitat i medi ambient
MEDI AMBIENT

A SOME estem totalment compromesos amb la millora del medi ambient.

Després de més de 18 anys des de la implantació del sistema ambiental a SOME, tenim plenament integrada i transversalitzada aquesta gestió. Això, juntament amb la nostra dinàmica de millora contínua, ens permet ser cada vegada més eficients i sostenibles.

La transversalitat aporta a tots els nivells de l'empresa els principis bàsics de protecció del medi ambient, basada en la lluita contra el canvi climàtic, l'estalvi i l'aprofitament dels recursos naturals, la prevenció de qualsevol classe de contaminació, respecte pel territori i la millora contínua de tots aquests aspectes.

El nostre grup d'empreses està compromès i certificat d'acord amb IATF TS 16949, ISO 9001 i ISO 14001.

Certificats i polítiques de qualitat i medi ambient

SOME S.A. utilitza cookies pròpies i de tercers per a mantenir la sessió, oferir una millor experiència i obtenir dades estadístiques de navegació dels usuaris.

Per a més informació pots visitar nostra Política de Cookies