Grup SOME

Grup SOME

Als nostres 21.000 m² d'instal·lacions productives, abordem amb solvència i fiabilitat tota mena de projectes a partir de materials com acer inoxidable, alumini o coure, entre d'altres. Disposem de processos de conformació en fred com estampació, embotició, soldadura, tall làser, caldereria, matriceria, tractaments tèrmics i superficials o muntatge de subconjunts: des de peces úniques o prototips fins a grans sèries, des de components fins a conjunts totalment acabats.

SOME SQB

El Grup SOME té la seu corporativa i planta principal de producció a les instal·lacions de més de 14.000 m² a Sant Quirze de Besora (Barcelona - Espanya). Aquí treballen més de 200 professionals i tècnics altament qualificats que donen servei a clients de tot el món, tant del sector de l'automoció com de la resta de sectors industrials, i també a les altres empreses del Grup. La planta productiva de SOME SQB disposa de més de 40 premses d'estampació i embotició (fins a 500 tones) i de centres automatitzats d'acoblament i soldadura, màquines de tall làser de fibra i plegadores CNC.

SOME España

SOME KSW

Amb la inauguració el 2009 de la nostra filial SOME KSW de 2.500 m² a Polònia, consolidem la nostra projecció europea i internacional. La planta disposa de premses automatitzades d'estampació progressiva i processos de soldadura robotitzada i acoblament enfocats a les exigències dels clients del sector automoció, tant del nord i est d'Europa com de la resta del món.

SOME KSW

MATRIX

Ubicada a Ripoll, a prop de la seu corporativa, MATRIX és una empresa líder especialitzada en el disseny i fabricació de motlles d'injecció de plàstic i de matrius d'estampació metàl·lica. Matrix disposa d'unes instal·lacions de 4.600 m² i més de 70 tècnics altament qualificats que atenen les demandes de clients externs líders en els seus sectors, així com les demandes internes de matriceria d'estampació progressiva, fet que proporciona al Grup SOME un alt nivell de flexibilitat i solvència tècnica.

Matrix

SOME S.A. utilitza cookies pròpies i de tercers per a mantenir la sessió, oferir una millor experiència i obtenir dades estadístiques de navegació dels usuaris.

Per a més informació pots visitar nostra Política de Cookies