Trajectòria i valors

Trajectòria i valors

Fundada el 1973 pels socis Joan Solà i Ramon Mena, SOME S.A. va començar l'activitat a Sant Quirze de Besora (Barcelona) com a empresa proveïdora de la multinacional S&P, dedicant-se a la producció de peces i conjunts metàl·lics a través de processos de tall, estampat, plegat, embotició, reblada i soldadura.

L'objectiu dels socis, una vegada superats els primers anys de consolidació, va ser obtenir productes de certa dificultat tècnica, i van transformar en una autèntica planta de producció industrial el que havia nascut com un taller.

A la dècada dels vuitanta, l'empresa es va convertir en proveïdor de clients del món de l'automoció, com REPA, KLIPAN o BROSE, i de l'electrònica industrial, com HEWLETT-PACKARD o PANASONIC, i va rebre l'impuls definitiu per consolidar-se al llarg dels noranta com a empresa de tractament integral de la xapa metàl·lica amb especificacions molt estrictes, utilitzant els mitjans tecnològics més avançats, assegurant el subministrament de productes tècnicament eficients, altament competitius i, en la majoria de casos, relacionats amb la seguretat de les persones.

El 2000 es va crear una nova secció especialitzada en estampació progressiva de tonatge mitjà (400T-500T) i es va implantar l'ERP de SAP.

El 2005 s'amplia la planta amb la construcció d'un magatzem de 1.500 m² que incrementa el total de sòl productiu a 13.900 m².

El 2006 adquireix l'empresa MATRIX, especialitzada en la fabricació de motlles d'injecció i matrius d'estampació.

El 2009 es va crear la filial polonesa SOME KSW, que va contribuir a la projecció europea del que avui coneixem com a GRUP SOME.

Actualment, SOME està posicionat com un dels líders i referents en el sector de transformats metàl·lics.

La seva missió és ajudar els clients a assolir els seus objectius de negoci, fabricant i administrant peces i conjunts de xapa metàl·lica amb la màxima qualitat, el mínim cost i un servei excel·lent.

Per fer-ho, ens ajudem dels processos més avançats, tecnologies eficients, sistemes de gestió i de l'equip més qualificat i compromès, basat en els valors següents:

  • Flexibilitat i adaptabilitat a les necessitats dels nostres clients
  • Compromís, fiabilitat i rigor en la fabricació i entrega dels nostres productes
  • Proximitat amb els nostres clients
  • Entusiasme pel que fem

Trajectòria i valors

SOME S.A. utilitza cookies pròpies i de tercers per a mantenir la sessió, oferir una millor experiència i obtenir dades estadístiques de navegació dels usuaris.

Per a més informació pots visitar nostra Política de Cookies