Cel·lebrem 50 anys!

07/02/2023

SOME commemora el 50è aniversari de la seva fundació amb diferents actes que es perllongaran durant tot el 2023.

Dimarts 4 de desembre de 1973, Joan Solà i Ramon Mena amb la confiança del grup Soler & Palau, van constituir la societat SOME S.A. 50 anys després, la comunitat que actualment formem el grup SOME celebrem amb orgull l'efemèride.

Amb la celebració d'un aniversari tan significatiu, SOME vol reafirmar els valors que han marcat el camí durant aquest temps: l'aposta per les persones, la innovació i la millora contínua sense renunciar als nostres orígens, mantenint Sant Quirze de Besora com la nostra llar.

L'any que ha començat no només és un exercici de record agraït i un homenatge a tots els que ens han precedit, també és una mirada al futur per aconseguir els reptes i objectius marcats al nostre pla estratègic.

Durant tot l'any, els actes i accions s'aniran succeint amb l'ànim d'implicar tota la comunitat que forma part d'una manera o altra de SOME: plantilla, clients, proveïdors i els veïns de Sant Quirze.

Últimas noticias

SOME S.A. utilitza cookies pròpies i de tercers per a mantenir la sessió, oferir una millor experiència i obtenir dades estadístiques de navegació dels usuaris.

Per a més informació pots visitar nostra Política de Cookies