Et convidem a la Genera, la Fira Internacional d’Energia i Medi Ambient.

23/01/2024

Visita'ns a l'estand 10G06F i coneix les diferents solucions en la fabricació de peces metàl·liques per als sectors de les energies renovables i la mobilitat elèctrica.

Et convidem a la Genera, la Fira Internacional d’Energia i Medi Ambient.

SOME se suma a Genera per mostrar el compromís de la companyia en la cerca de solucions als desafiaments energètics i mediambientals.

Del 6 al 8 de febrer a IFEMA MADRID, més de 400 expositors presentaran tecnologies clau per a consultories, enginyeries, emmagatzematge i recàrrega de vehicles elèctrics, així com solucions per a instal·lacions residencials i industrials.

Acompanya'ns en aquest esdeveniment crucial, visita'ns a l'estand 10G06F i coneix les diferents solucions en la fabricació de peces metàl·liques per als sectors de les energies renovables i la mobilitat elèctrica. Us convidem a explorar les innovacions que estem aportant per construir un futur més sostenible.

Obtingues el teu passi de professional gratuït, clicant aquí, amb el codi d'invitació: SOLARTYSINVITACION!

 

Últimas noticias

SOME S.A. utilitza cookies pròpies i de tercers per a mantenir la sessió, oferir una millor experiència i obtenir dades estadístiques de navegació dels usuaris.

Per a més informació pots visitar nostra Política de Cookies