Nou escàner 3D per al mesurament de la producció de SOME Automotive

25/10/2022

L´escàner GOM Scanbox s’incorpora al parc de màquines d’alta precisió del departament de qualitat.

Nou escàner 3D per al mesurament de la producció de SOME Automotive

L'ampliació de la factoria de SOME ha suposat una nova reorganització del layout de producció que ha permès guanyar nous espais per incorporar noves màquines i processos.

En aquest cas, donem la benvinguda a una eina de darrera generació com ho és el nou escàner del fabricant GOM del grup alemany Zeiss. L'ATOS ScanBox 4105 permet una inspecció ràpida i eficient de peces petites i complexes.

ATOS ScanBox proporciona coordenades de mesures 3D que es poden comparar amb el model CAD. Això permet detectar desviacions i identificar defectes un 50% més ràpid que amb els processos tradicionals.

L'Scanbox se situa a la zona de producció de peces per al sector de l'automoció i està operatiu verificant, de manera ininterrompuda, l’àmplia gamma de referències que fabrica SOME.

A SOME Automotive estem enfocats al 100% en el sector automoció, amb especial lideratge en la fabricació de components per a cinturons de seguretat i air bags. No en va confien en nosaltres les principals multinacionals TIER1 i OEM del sector.

No es pot visualitzar vídeo

Últimas noticias

SOME S.A. utilitza cookies pròpies i de tercers per a mantenir la sessió, oferir una millor experiència i obtenir dades estadístiques de navegació dels usuaris.

Per a més informació pots visitar nostra Política de Cookies