SOME obté la medalla de plata EcoVadis per les seves polítiques en Responsabilitat Social Corporativa.

09/08/2022

EcoVadis és una plataforma independent que avalua fins a 21 indicadors de RSC de més de 75.000 empreses a tot el món.

SOME obté la medalla de plata EcoVadis per les seves polítiques en Responsabilitat Social Corporativa.

SOME Group ha estat reconegut amb la Medalla de Plata que otorga EcoVadis, l'únic proveïdor internacional que avalua la gestió empresarial segons la sostenibilitat i l'ètica.

La plataforma EcoVadis, d'origen francès però implantada a tot els continents, ofereix un servei de qualificació a RSC a través d'un programari al núvol.

Aquest reconeixement posa en valor el compromís de SOME amb el medi ambient, les persones i les bones pràctiques empresarials. Recentment, hem revalidat la ISO14001 que posa de manifest el rigor de la nostra política ambiental. Podeu consultar més sobre la nostra política ambiental aquí i conèixer els reptes per a aquest any en aquest enllaç.

Des de SOME, entenem que només les empreses que posin de relleu l'eina que suposen les accions en RSC poden diferenciar-se dels seus competidors. La diferenciació sorgeix gràcies a una actitud responsable en tres aspectes estratègics: econòmic, mediambiental i social.

La Responsabilitat Social Corporativa és una mostra del compromís de l'empresa amb el seu entorn, un valor cada cop més apreciat per la societat que suposa un valor diferenciador de la companyia dins del seu sector.

Últimas noticias

SOME S.A. utilitza cookies pròpies i de tercers per a mantenir la sessió, oferir una millor experiència i obtenir dades estadístiques de navegació dels usuaris.

Per a més informació pots visitar nostra Política de Cookies