SOME Stamping Solutions referma el seu compromís amb el medi ambient amb la renovació de la ISO 14001

30/06/2022

El grup industrial SOME, expert en processos de transformació de xapa metàl·lica, renova la certificació internacional en gestió mediambiental

SOME Stamping Solutions referma el seu compromís amb el medi ambient amb la renovació de la ISO 14001

Al mes de juny, SOME Stamping Solutions es va sotmetre a l'auditoria que cada tres anys revisa els aspectes ambientals que es generen a cadascuna de les activitats que es desenvolupen en els processos industrials.

AENOR, la companyia certificadora líder a l'estat espanyol, va resoldre sense excepcions ni observacions la renovació de la norma internacional posant en relleu el compliment de la nostra exigent política ambiental.

El  marcat respecte pel territori que ens envolta ha definit el caràcter de l'empresa no conformant-se només amb el compliment de la legislació vigent, sinó establint compromisos que van molt més enllà, definint un sistema de gestió ambiental des de l'any 2003, que s'ha anat reforçant i adaptant amb el pas dels anys. Arribant a ser un element estratègic que incideix transversalment en tota la nostra organització.

En els mesos vinents, i seguint la política ambiental, s'instal·larà a la teulada de la nau principal un sistema de plaques fotovoltaiques de més de 3.000m2 amb capacitat de generació de fins a 650kwp i que suposa l'autoconsum del 21% de l'energia que utilitza SOME.

Poden consultar la política ambiental de SOME i les certificacions en aquest enllaç

Últimas noticias

SOME S.A. utilitza cookies pròpies i de tercers per a mantenir la sessió, oferir una millor experiència i obtenir dades estadístiques de navegació dels usuaris.

Per a més informació pots visitar nostra Política de Cookies