SOME Stamping Solutions a Hannover Messe

27/02/2019

SOME Stamping Solutions participarà com a expositor a Hannover Messe, a Alemanya, una de les fires industrials més reconegudes a escala mundial.

SOME Stamping Solutions a Hannover Messe

SOME Stamping Solutions participarà com a expositor a Hannover Messe, a Alemanya, una de les fires industrials més reconegudes a escala mundial. L'esdeveniment especialitzat en innovacions tecnològiques del sector industrial tindrà lloc de l'1 al 5 d'abril de el 2019.

SOME, PRESENT AL PAVELLÓ DE SOLUCIONS INNOVADORES DE SUBCONTRACTACIÓ

Hannover Messe és una de les fires industrials més grans a escala mundial del sector industrial. Des innovacions tècniques per a proveïdors o distribuïdors, fins a solucions d'automatització, a Hannover Messe podrà trobar tota una àmplia gamma de novetats tecnològiques i digitals industrials per a la seva empresa.

SOME serà present al pavelló 4 de subministrament industrial, aportant solucions innovadores de subcontractació i de construcció lleugera, així com mostrant les últimes novetats de la nostra maquinària.

Vol visitar-nos al nostre estand a Hannover Messe? Demani la seva invitació gratuïtament per participar en una de les fires més conegudes a nivell mundial.

PROVEÏDORS INDUSTRIALS A ESCALA INTERNACIONAL

SOME Stamping Solutions porta més de 45 anys aportant solucions metàl·liques en transformació de xapa metàl·lica a nombrosos sectors industrials, oferint un valor afegit i a mida per als nostres clients.

Combinem una àmplia gamma de processos, avançades tecnologies, i un servei integral davant de qualsevol repte en projectes de xapa metàl·lica, sigui quina sigui la mida de la sèrie de fabricació i la complexitat tècnica requerida pel client.

Som experts en estampació amb matrius progressives d'alts requeriments tècnics, així com en processos d'embotició, punxonat CNC, plegat CNC i tècniques de tall per làser.

Ens hem convertit en els proveïdors referents a tot tipus de peces i conjunts metàl·lics de gran precisió per a nombrosos sectors industrials:

  • Informàtica i electrònica
  • Equips diagnòstic mèdic
  • Smart cities
  • Bugaderia professional
  • Màquines expenedores i recreatives
  • Ventilació i climatització industrial

 

Últimas noticias

SOME S.A. utilitza cookies pròpies i de tercers per a mantenir la sessió, oferir una millor experiència i obtenir dades estadístiques de navegació dels usuaris.

Per a més informació pots visitar nostra Política de Cookies