Inauguració de l’exposició “Some, 50 anys donant forma al progrés”

22/05/2023

L'exposició té com a objectiu apropar la història i l'activitat de SOME a la població de Sant Quirze de Besora a través de fotografies, vídeos i objectes emblemàtics.

Inauguració de l’exposició “Some, 50 anys donant forma al progrés”

A la Casa de Cultura de Sant Quirze de Besora es va inaugurar l'exposició titulada "Some, cinquanta anys donant forma al progrés". Aquesta retrospectiva ens trasllada al passat, des dels inicis modestos en un petit garatge del carrer Berga, on hi havia només quatre treballadors, fins a l'actualitat, en què SOME s'ha consolidat com una empresa amb una presència global, comptant amb tres factories i més de 360 empleats.

L'acte d'inauguració va reunir una quarantena de persones, entre les quals destaquen l'alcalde de Sant Quirze de Besora i altres representants del consistori, membres de la direcció general de SOME, entre els quals en Ramon Mena, fill del fundador, el santquirzenc Ramon Mena.

També hi van assistir treballadors i treballadores jubilats que van col·laborar en la recopilació de la informació i les memòries d'aquests cinquanta anys d'història. La presència d'aquests treballadors, que van contribuir al creixement i èxit de SOME, va dotar la inauguració d'una dimensió especial plena de records,

Algunes dades que reflecteixen la dimensió de l’activitat de SOME son les més de 1.800 persones que, des de 1973, han treballat en algun moment o altre a la factoria de Sant Quirze de Besora.

Últimas noticias

SOME S.A. utilitza cookies pròpies i de tercers per a mantenir la sessió, oferir una millor experiència i obtenir dades estadístiques de navegació dels usuaris.

Per a més informació pots visitar nostra Política de Cookies