Més de 500 persones participen en el “Family Day” per celebrar els 50 anys de la companyia.

14/07/2023

Els treballadors i les seves famílies van poder gaudir d’una tarda d’activitats i música dins el recinte de SOME.

Més de 500 persones participen en el “Family Day” per celebrar els 50 anys de la companyia.

1 de juliol de 2023

La celebració de tan significat aniversari assoleix una fita més, en aquest cas la més multitudinària: més de 500 persones, entre treballadors i les seves famílies i antics treballadors es van reunir a l’esplanada principal de la fàbrica per celebrar el family day que es va convertir en una petita festa major.

Les activitats van començar amb les visites guiades a la fábrica. Les famílies van poder veure com es treballen els principals processos de transformació de xapa. Les màquines més automatitzades y els robots van ser els protagonistes del recorregut per la factoria.

Posteriorment, l'activitat es va traslladar a l’exterior amb inflables i jocs per petits i grans. A l’escenari principal es va projectar el nou vídeo corporatiu de la companyia i un emotiu recull de la història de SOME amb el testimoni dels primers treballadors de l’empresa. Yago Torrent, director general de SOME, i Ramon Mena, directiu responsable de la secció d’Automoció i fill del fundador Ramon Mena, van adreçar unes paraules d’agraïment i d’optimisme per afrontar 50 anys més de prosperitat empresarial.

La música la van posar les bandes de quatre dels treballadors de SOME. Blue Lemon, Vintage Rock i POV van amenitzar el sopar fins el tancament la festa en un vespre plenament estiuenc.

Aquest Family Day se suma a la resta d’exitoses accions de celebració del 50è aniversari. L’exposició “SOME, 50 anys donant forma al progrés” celebrada al mes de maig a la Casa de Cultura de Sant Quirze de Besora va tenir fins a 300 visitants. El juny, el sopar institucional de celebració va reunir clients, autoritats del territori i la destacada assistència del Consell d’Empresa i Treball, el sr. Roger Torrent.

Últimas noticias

SOME S.A. utilitza cookies pròpies i de tercers per a mantenir la sessió, oferir una millor experiència i obtenir dades estadístiques de navegació dels usuaris.

Per a més informació pots visitar nostra Política de Cookies