Més flexibilitat i agilitat per a SOME Industrial amb el nou robot de soldadura Fronius

22/12/2022

SOME Industrial, la divisió especialitzada en serveis a mida per als sectors industrials, reforça la seva estratègia competitiva amb el robot col·laboratiu de soldadura Fronius.

Més flexibilitat i agilitat per a SOME Industrial amb el nou robot de soldadura Fronius

El robot col·laboratiu instal·lat a SOME, també anomenat cobot, compte amb dues estacions de treball per permetre estalviar temps i augmentar el rendiment. Ofereix una gran flexibilitat pel que fa a la mida i la geometria dels components a soldar, aquesta característica permet a SOME agilitzar els canvis de sèrie a la producció.

Fronius és una companyia líder en màquines i solucions de soldadura. La firma austríaca fa més de setanta-cinc anys que aporta innovació i valor amb la seva gamma de productes versàtil i robusta.

Una baixa aportació de calor i un arc voltaic molt estable distingeix el procés CMT de la soldadura MIG/MAG convencional. El procés de soldadura CMT (Cold Metal Transfer) de Fronius permet aconseguir resultats òptims en la unió de diferents materials; per exemple, acer i alumini.

No es pot visualitzar vídeo

Últimas noticias

SOME S.A. utilitza cookies pròpies i de tercers per a mantenir la sessió, oferir una millor experiència i obtenir dades estadístiques de navegació dels usuaris.

Per a més informació pots visitar nostra Política de Cookies