Roger Torrent, Conseller d’Empresa i Treball, assisteix al sopar institucional del 50è aniversari de SOME.

23/06/2023

La vetllada va reunir clients, col·laboradors i autoritats del territori per festejar la trajectòria de l'empresa de Sant Quirze de Besora.

Roger Torrent, Conseller d’Empresa i Treball, assisteix al sopar institucional del 50è aniversari de SOME.

15 de juny de 2023 - SOME, referent en el sector industrial de la transformació de xapa metàl·lica, continua amb el festeig de l’efemèride. Després de l’exposició commemorativa a la Casa de Cultura de Sant Quirze de Besora, el següent esdeveniment ha estat aquest sopar institucional celebrat al Castell de Santa Margarida de Calldetenes.

L'acte va comptar amb la destacada presència del Conseller d'Empresa i Treball, Roger Torrent, així com empresaris i clients i autoritats del territori, entre elles l'alcalde de Sant Quirze, David Solà, i el president del Consorci Vall del Ges Bisaura Oris, Marçal Ortuño. La representació de la Generalitat de Catalunya va ser complementada amb la presència de Teresa Clotet, directora dels Serveis Territorials d'Empresa i Treball a la Catalunya Central

L’'esdeveniment va ser conduït pel director de la divisió Industrial de SOME, David Roura. La projecció d’un emotiu audiovisual amb els testimonis dels primers treballadors, el 1973, va donar pas a les intervencions més significatives, entre elles la del director general de la companyia, Yago Torrent, i la del Conseller Roger Torrent, que va posar en valor la cultura industrial de Catalunya i l'exitosa trajectòria de SOME.

Durant el seu discurs, el Conseller Torrent va elogiar la dedicació i l'excel·lència de l'empresa en l'àmbit industrial. A més, va subratllar la importància de preservar i fomentar la cultura industrial com a part integral de la identitat catalana.

L’acte va cloure amb un brindis proposat per Ramon Mena, director de la divisió d’Automoció, qui va agrair l’assistència dels amics i col·laboradors de l’empresa. La soprano osonenca, Judit Muñoz, acompanyada pel pianista Hug Vilamala, va posar la nota musical de la vetllada.El proper esdeveniment de commemoració del cinquantè aniversari, és la celebració del Family Day, l’1 de juliol. La fàbrica obrirà les portes a les famílies de treballadors i antics treballadors per festejar amb música i entreteniment el mig segle de vida de l’empresa Santquirzenca.

Últimas noticias

SOME S.A. utilitza cookies pròpies i de tercers per a mantenir la sessió, oferir una millor experiència i obtenir dades estadístiques de navegació dels usuaris.

Per a més informació pots visitar nostra Política de Cookies