SOME, fidel sponsor en una nova edició de la cursa Trail del Bisaura.

24/10/2023

El Trail del Bisaura, que se celebra a Sant Quirze de Besora va reunir 1500 atletes a la desena edició.

SOME, fidel sponsor en una nova edició de la cursa Trail del Bisaura.

SOME i el Trail del Bisaura estan de celebració. La companyia especialista en transformació de xapa metàl·lica fa cinquanta anys i l'exitosa cursa de muntanya arriba al desè aniversari amb una salut envejable.

El 14 d'octubre passat, 1500 corredors i els seus acompanyants van prendre el tranquil poble de Sant Quirze fent del centre del municipi una festa per a tots els públics. L'organització del Trail és de les més prestigioses del calendari català de carrera de muntanya.

Enguany, la col·laboració entre les dues entitats s'ha enfortit. SOME, és un dels principals espònsors i ha estampat el logotip del 50è aniversari a la samarreta oficial de la cursa.

D'altra banda, tots i cadascun dels participants van rebre un obsequi made in SOME a la bossa del corredor. Un obreampolles commemoratiu produït íntegrament a les instal·lacions de SOME.

Fotografia principal: Gil Ayats

Fotografria samarreta: Martí Miró

Últimas noticias

SOME S.A. utilitza cookies pròpies i de tercers per a mantenir la sessió, oferir una millor experiència i obtenir dades estadístiques de navegació dels usuaris.

Per a més informació pots visitar nostra Política de Cookies