La importància del manteniment de matrius

16/01/2019

La importància del manteniment de matrius

El manteniment de matrius per al tractament de xapa metàl·lica és un procés de vital importància per a les teves peces.

La importància del manteniment de matrius

D'una banda, és important establir un adequat pla de manteniment preventiu de matriu, fixant una freqüència de revisió per als elements actius que no ha de ser la mateixa per a un i altre tipus de component de recanvi. Aquest pla ha de crear-se a partir de l'experiència i adequar dinàmicament segons el rendiment de la pròpia matriu en el futur.

D'altra banda, cal aguditzar els sentits, sobretot en les revisions inicials. Per això cal comptar amb tècnics especialitzats, capaços d'observar petits detalls que seran la clau per eradicar problemes de base i millorar setmana rere setmana el rendiment d'aquesta eina.

A SOME comptem amb més de 45 anys d'experiència en el sector industrial i automobilístic, oferint solucions en el tractament de xapa metàl·lica a mida per als nostres clients. Per a això coneixem tots els detalls imprescindibles que necessites tenir en compte per assegurar el bon manteniment de matrius, uns equips molt usats en els nostres processos d'estampació i embotició.

Per què necessito un bon manteniment de matrius a la meva empresa?

Els nostres enginyers i matricers compten amb els coneixements tècnics necessaris per implantar nous processos de matriceria de forma eficient i professional. L'objectiu no és només el de produir una àmplia gamma de peces metàl·liques per als nostres clients, sinó fer-ho de forma rendible i ajustada a les necessitats del client. Qualsevol error o imprevist en el nostre procés pot afectar la cadena de subministrament, provocant fins i tot aturades a les línies d'acoblament del client final. Per aquest motiu la funció i el rendiment de les eines han de ser el més previsible possible.

Des SOME ens comprometem amb les dates de lliurament dels productes de manera que les revisions periòdiques de la nostra maquinària i eines són un pas imprescindible per aconseguir uns bons resultats finals. Val més prevenir que curar!


Mantenimiento de matrices

Usos de les matrius: processos d'estampació progressiva

A SOME som experts en estampació amb matrius progressives d'alts requeriments tècnics per a processos d'estampació de xapa metàl·lica.

En aquest cas, les matrius d'estampació progressiva que tenim a SOME permeten realitzar gran nombre d'operacions de doblegat, tall i perforat en una sola matriu per a peces d'alts requeriments tècnics en el procés de conformat de xapa metàl·lica. Això fa de la matriu una eina extremadament complexa que cal cuidar a consciència.

Coneix més sobre el procés d'estampació metàl·lica progressiva.

Mantenimiento de matrices SOME

Si vols més informació sobre el manteniment de matrius o vols començar el desenvolupament del teu projecte de xapa metàl·lica, posa't en contacte amb el nostre equip per assegurar els millors resultats de les teves peces.

Últimas noticias

SOME S.A. utilitza cookies pròpies i de tercers per a mantenir la sessió, oferir una millor experiència i obtenir dades estadístiques de navegació dels usuaris.

Per a més informació pots visitar nostra Política de Cookies