SOME millora l’eficiència energètica de la seva planta a Sant Quirze de Besora

13/03/2019

Això permetrà aconseguir un estalvi en el consum d'energia elèctrica de 384,8MWh / any.

SOME millora l’eficiència energètica de la seva planta a Sant Quirze de Besora

El Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) ha concedit una subvenció a SOME Stamping Solutions per a la millora de l'eficiència energètica de la seva planta a Sant Quirze de Basora. Això li permetrà aconseguir un estalvi en el consum d'energia elèctrica de 384,8 MWh/any.

La subvenció rebuda pels fons europeus certifica que s'ha complert:

La millora de l'eficiència energètica de la planta de SOME, S.A a Sant Quirze de Besora mitjançant la substitució de la il·luminació existent per il·luminació amb tecnologia LED i del sistema de refrigeració per nous equips d'elevada eficiència energètica.

Amb l'objectiu de reduir el consum energètic, el present projecte ha consistit en la substitució de la il·luminació de la planta per il·luminació amb tecnologia LED i la instal·lació de nous equips d'elevada eficiència energètica per al sistema de refrigeració.

La il·luminació amb tecnologia LED suposa un estalvi energètic i econòmic gràcies a la seva alta eficiència lumínica i baixa temperatura de treball. Permet una optimització del consum d'energia sense renunciar a la quantitat de llum i el nou sistema de refrigeració és molt més eficient i ecològic.

El present projecte de millora de l'eficiència energètica ha permès aconseguir un estalvi d'energia elèctrica de 384,8MWh/any.

Aquest projecte ha estat subvencionat per part del "Programa d'ajudes IDAE per a PIME i gran empresa del sector industrial", cofinançat pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) i gestionat per l'Institut per a la Diversificació i Estalvi de l'Energia (IDAE) amb càrrec al Fons Nacional d'Eficiència Energètica.

Últimas noticias

SOME S.A. utilitza cookies pròpies i de tercers per a mantenir la sessió, oferir una millor experiència i obtenir dades estadístiques de navegació dels usuaris.

Per a més informació pots visitar nostra Política de Cookies