Afavorir espais de relació més enllà de l’entorn productiu és clau per enfortir la cohesió interna i promoure un ambient laboral saludable.
La passió pels fogons i el bon ambient laboral es van donar la mà en la tercera edició del Concurs Internacional de Paelles de SOME, celebrat en un assolellat matí de dissabte al Pavelló Municipal de Sant Quirze de Besora. La iniciativa, sorgida dels propis treballadors i treballadores el 2023, ha comptat un any més amb el patrocini de SOME,
En total, 9 cuineres i cuiners van competir per endur-se el guardó a la millor paella del 2025. El vencedor absolut va ser Manel Cárdenas, expert operador de premses de 400 tones a producció d’Automoció… i mestre indiscutible dels arrossos.
El segon lloc va ser per a Anna Puig i Olga Merchan del departament de Planificació i Aprovisonament. Carles Alba, de Producció d’Automoció va tancar les places d’honor d’aquesta 3a. Edició.
Amb la vista posada ja al 2026, comença el compte enrere perquè els equips afinïn les receptes i tornin a posar a prova el seu talent en aquesta celebració que combina gastronomia, companyia i l’enfortiment de les relacions laborals més enllà de la fàbrica.
28/10/2025
L’onzena edició del congrés d’intel·ligència artificial reuneix professionals a Barcelona i presenta casos d’èxit basats en IA.
28/10/2025
La companyia participa en una missió d’ACCIÓ amb 14 empreses catalanes per conèixer de prop les pràctiques més innovadores en robòtica i intel·ligència artificial.
26/08/2025
SOME incorpora el transportador de matrius DIMECO Stackmatic per optimitzar canvis ràpids, segurs i eficients a les nostres 15 premses.
20/05/2025
Registra’t amb el codi iLIVE25179 i visita’ns al Pavelló 8 d’IFEMA
18/05/2025
Afavorir espais de relació més enllà de l’entorn productiu és clau per enfortir la cohesió interna i promoure un ambient laboral saludable.