SOME participa en el projecte HappyOPA per promoure els hàbits saludables

04/04/2024

El projecte d’investigació HappyOPA de la Universitat de Vic, té per finalitat conèixer l’estat de salut i forma física dels treballadors.

SOME participa en el projecte HappyOPA per promoure els hàbits saludables

SOME, juntament amb altres empreses de la comarca d’Osona i del Vallès, ha participat en aquest projecte d’investigació que porta a terme el Grup de Recerca d'Esport i Activitat Física de la Universitat de Vic-UCC. El projecte és sobre la Promoció de la Salut en la Indústria Manufacturera i s'enfoca en l'efectivitat d’un programa d’activitat física al lloc de treball (Happy-OPA).

Un total de 61 treballadors de SOME han mesurat durant una setmana, mitjançant un petit dispositiu, el temps que passen asseguts, dempeus o realitzant una activitat física. Amb les dades recollides durant set dies, s’ha obtingut un informe detallat que explica el patró d’activitat física habitual dels treballadors dins i fora de l’entorn laboral.

Els objectius inclouen el coneixement de les necessitats dels treballadors de la indústria amb activitats físiques elevades, per posteriorment posar a l’abast de les empreses diferents polítiques aplicables a l’entorn laboral per tal de millorar la salut i el benestar en general.

Properament, l’àrea responsable de Seguretat i Salut de SOME iniciarà una sèrie de formacions i activitats per tal d’incentivar hàbits saludables.

Últimas noticias

SOME S.A. utilitza cookies pròpies i de tercers per a mantenir la sessió, oferir una millor experiència i obtenir dades estadístiques de navegació dels usuaris.

Per a més informació pots visitar nostra Política de Cookies