Embotició

Embotició

ESTAMPACIONS METÀL·LIQUES

Amb més de 45 anys d'experiència, a SOME som especialistes en el procés d'embotició i estampació per a la fabricació de peces de xapa metàl·lica.

L'estampació de metalls és la part del procés conformat de xapa que serveix per transformar la peça metàl·lica.

A SOME tenim un ampli parc de premses mecàniques de fins a 350 tones per dur a terme el procés d'estampació mecànica. Aquesta maquinària ens permet fer operacions d'estampació en fred per fabricar peces i components de diferents materials, com l'acer, l'acer inoxidable o l'alumini.

Les tècniques d'estampació en fred principals que duem a terme a SOME són:

  • Embotició profunda i semiprofunda
  • Tall i encunyació de metalls
  • Estampació amb matrius progressives

Totes aquestes operacions d'estampacions metàl·liques estan adreçades a projectes que exigeixen altes productivitats en sèries mitjanes o llargues..

EMBOTICIÓ DE METALLS

A SOME tenim un equip qualificat per elaborar el procés d'embotició de metalls per al conformat de xapa metàl·lica.

Disposem de premses hidràuliques de fins a 500 tones de potència. Aquesta maquinària ens permet cobrir els processos d'embotició profunda i semiprofunda dels clients per al conformat de xapa metàl·lica en el sector industrial i automobilístic.

L'operació tecnològica d'embotició de xapa metàl·lica de SOME està enfocada a cobrir les necessitats de diferents sectors de la nostra divisió industrial. Des de materials d'informàtica i electrònica fins a equips de diagnòstic mèdic, ventilació, climatització i bugaderia industrial..
MAQUINÀRIA

Premses hidràuliques de 80 a 500 tones
Premses mecàniques de 40 a 350 tones
Embotició

Productes relacionats

SOME S.A. utilitza cookies pròpies i de tercers per a mantenir la sessió, oferir una millor experiència i obtenir dades estadístiques de navegació dels usuaris.

Per a més informació pots visitar nostra Política de Cookies