Estampació progressiva

Estampació progressiva

A SOME som especialistes en estampació metàl·lica progressiva per a peces d'alts requisits tècnics en el procés de conformació de xapa metàl·lica.

L'estampat de metalls progressiu consisteix en una operació mecànica que pot incloure diferents operacions com la perforació, encunyació i altres deformacions per a la transformació de la peça metàl·lica amb una mateixa matriu.

L'estampació metàl·lica progressiva s'aconsegueix amb l'encuny d'estampació progressiu, que disposa de diverses operacions de tall o deformació, per les quals va passant la xapa metàl·lica en avançar a través de la matriu. Les matrius d'estampació progressiva permeten fer un gran nombre d'operacions de plegat, tall i perforació en una sola matriu.

Les premses d'estampació progressiva incorporen un sistema d'alimentació en continu mitjançant una bobina, que permet un alt nivell d'automatització i, per tant, d'eficiència i d'ajust dels costos de producció.

SOME, empresa amb expansió internacional, està dirigida al sector industrial i el de l'automoció. Per això comptem amb més de 25 premses des de 15 fins a 500 tones de potència. Aquestes maquinàries per a l'estampació de metalls ens proporcionen una gran capacitat i versatilitat per aplicar els processos més eficients i productius en funció dels requisits de cada projecte en el procés de transformació de xapa metàl·lica.

El nostre parc de maquinària per a l'estampació metàl·lica progressiva inclou premses d'alta velocitat. Des de premses tipus BIHLER, servopremses modernes, fins a premses automàtiques de tonatge petit, mitjà i gran.
MAQUINARIA

Premses tipus de 15 a 25 tones
Premses automàtiques d'alta velocitat de 20 tones
Premses automàtiques de tonatge mitjà i gran de 250 a 500 tones
SERVO Premses automàtiques de tonatge de 400 tones
Premses automàtiques de tonatge petit de 40 a 160 tones
Premses mecàniques de tonatge petit de 125 tones
Estampació progressiva

Productes relacionats

SOME S.A. utilitza cookies pròpies i de tercers per a mantenir la sessió, oferir una millor experiència i obtenir dades estadístiques de navegació dels usuaris.

Per a més informació pots visitar nostra Política de Cookies