Gestió de projectes

Gestió de projectes

Som especialistes en projectes amb requisits alts per al sector de l'automoció i l'industrial, amb la flexibilitat i la rapidesa que exigeixen. Els nostres equips tècnics, formats i amb experiència —juntament amb col·laboradors especialistes—, vetllen des del primer moment per aconseguir la industrialització de peces de nivell tecnològic elevat amb total garantia. A SOME oferim un valor afegit als processos de tractament de xapa metàl·lica per tal de satisfer els nostres clients.

Els project leaders de SOME són enginyers altament capacitats que mantenen en tot moment una relació col·laborativa i proactiva amb el client, reconeixent totes les inquietuds i sintetitzant tota la informació tècnica i econòmica per impulsar el projecte.

Cada project leader mobilitza tots els equips tècnics, enginyers i col·laboradors per desenvolupar el projecte perfecte fins que s'homologa, amb tota la satisfacció del client.

Els tècnics i enginyers de SOME són especialistes en diversos camps dins del sector de la indústria i l'automoció per oferir solucions personalitzades. Des de processos d'embotició i estampació, de tall amb làser o unions mecàniques amb soldadures o reblons, fins a operacions de punxonament o plegat CNC, els nostres especialistes dissenyaran els projectes adequats per assegurar-te els millors resultats.
El saber fer de la nostra experiència durant més de 45 anys en projectes de xapa metàl·lica en diversos sectors, l'àmplia gamma de tecnologies i el tracte directe treballant braç a braç amb el client permeten assegurar-nos les millors solucions en cada projecte de xapa metàl·lica.

Actualment, SOME treballa a més de 28 països del món oferint processos d'alt valor afegit per al tractament integral de la xapa metàl·lica. Som un dels proveïdors de referència en tota mena de peces i conjunts metàl·lics per al sector industrial.
Gestió de projectes

Productes relacionats

SOME S.A. utilitza cookies pròpies i de tercers per a mantenir la sessió, oferir una millor experiència i obtenir dades estadístiques de navegació dels usuaris.

Per a més informació pots visitar nostra Política de Cookies