Enginyeria i disseny

Enginyeria i disseny

El coneixement i l'experiència adquirits en sectors industrials tan exigents com el de l'automoció ens fan estar preparats per assumir el paper de soci tecnològic. A més, disposem del millor equipament per dissenyar i oferir solucions de tractament integral de xapa metàl·lica segons les necessitats del client.

A SOME hi ha equips amb visió artificial per a enginyeria inversa, màquines CMM amb programari avançat de mesurament, maquinària de laboratori per a proves, així com el sistema CAD 3D, que ens permeten validar ràpidament les peces metàl·liques i determinar les utilitats de suport i control.

Treballem en equip amb els clients aportant alternatives de disseny. D'aquesta manera, no només ens assegurem la factibilitat i la industrialització correcta del producte creat, sinó que el treball conjunt ens serveix per optimitzar el disseny, la funcionalitat i el cost del projecte.

A SOME l'optimització del disseny de producte-procés no s'atura amb l'homologació o l'inici de fabricació, sinó que aportem millores tecnològiques o productives durant tota la vida del projecte de xapa metàl·lica per a les seves necessitats. Volem que els nostres clients puguin confiar en nosaltres. Oferim valor i solucions d'acord amb les últimes tecnologies del mercat i els desitjos del client final.

Estampació metàl·lica progressiva, tall amb làser, embotició de xapa metàl·lica o plegat CNC són alguns dels processos que fem per dissenyar el producte industrial que buscaves.

A SOME fa més de 45 anys que gestionem i desenvolupem processos per al tractament de xapa metàl·lica, i ens hem convertit en un referent a escala internacional.

Posa't en contacte amb el nostre equip per començar el teu projecte de xapa metàl·lica.
Enginyeria i disseny

SOME S.A. utilitza cookies pròpies i de tercers per a mantenir la sessió, oferir una millor experiència i obtenir dades estadístiques de navegació dels usuaris.

Per a més informació pots visitar nostra Política de Cookies