Prototips industrials

Prototips industrials

SOME ofereix un servei expert i de qualitat per a prototips industrials, tant de peces potencialment industrialitzables com de peces úniques per a processos de transformació de xapa metàl·lica, amb l'objectiu d'oferir solucions a projectes del sector industrial i de l'automoció.

Abans de crear un nou producte és imprescindible un disseny adequat del concepte final per poder fabricar-lo d'acord amb els desitjos del client i les funcionalitats sol·licitades. Per això fer els prototips és tan important durant el procés.

Les creacions dels prototips industrials ens serveixen per a múltiples funcions. Des de la comprovació de la funcionalitat d'una peça metàl·lica, l'aspecte o la mida, fins al model de comportament automàtic o els seus mecanismes.

A SOME tenim l'equipament i la maquinària per poder elaborar prototipat ràpid i de qualitat per als sectors de l'automoció i l'industrial.

D'una banda, les nostres plantes disposen d'un taller amb un equip especialitzat en el disseny i la fabricació de prototips industrials per a processos de transformació de xapa metàl·lica.

D'altra banda, tenim la maquinària adequada per garantir el procés, com punxonadores CNC, plegadores CNC, tall amb làser o cisalles, entre altres. També oferim servei de matriceria, soft tooling amb una ràpida execució de petits utillatges, així com la supervisió i la tutela del Departament Tècnic, que ens permeten obtenir uns resultats excel·lents. Per a projectes especials de tractament de xapa metàl·lica com l'estampació o l'embotició, treballem amb col·laboradors específics de prototipat de total confiança.

La fase de prototipat alimenta el projecte d'utillatges sèrie amb informació molt valuosa per a una industrialització posterior. Som capaços de reproduir les condicions més rellevants de la futura producció seriada en el procés prototip.

Contacta amb el nostre equip i comença el desenvolupament ràpid del teu prototip!
Prototips industrials

SOME S.A. utilitza cookies pròpies i de tercers per a mantenir la sessió, oferir una millor experiència i obtenir dades estadístiques de navegació dels usuaris.

Per a més informació pots visitar nostra Política de Cookies