Soldadura i reblada

Soldadura i reblada

A SOME les unions mecàniques amb soldadures o reblons ens permeten fabricar peces amb diversos components, conjunts metàl·lics i estructures lleugeres per a diferents sectors industrials.

A SOME utilitzem les tecnologies amb soldadures i reblons en funció de les necessitats del projecte, i en ambdós casos tenim una àmplia experiència i capacitats.

D'una banda, a l'àrea industrial tenim un parc de maquinària específica de soldadores i reblons per a segones operacions. Disposem de diversos centres de reblat i de soldadura robotitzada per punts i per fil tipus TIG-MIG, i de diferents centres de soldadura manuals que permeten acoblar diversos components.

D'altra banda, a SOME Automotive comptem amb estacions d'acoblament automàtic dissenyades específicament per a cada projecte. A causa dels elevats requeriments de qualitat i precisió exigits, les estacions automatitzades uneixen diferents processos d'unions mecàniques en cicles ràpids i incorporen verificacions tridimensionals en línia per escàner i visió artificial, de manera que aconseguim solucions completes, altament productives i amb la màxima fiabilitat i precisió amb les nostres unions mecàniques.
MAQUINÀRIA

Soldadura per punts robotitzada Doble estació de treball
Soldadura per punts manual 45 KVA
Soldadura per punts manual 140 KVA
Soldadura per fil robotitzada Doble estació de treball
Soldadura per punts manual 180 KVA. Màquina de mitja freqüència
Estacions d'acoblaments automàtics Soldadura i reblada
Verificacions 100% automatitzades Escàner i visió artificial
Soldadura i reblada

Productes relacionats

SOME S.A. utilitza cookies pròpies i de tercers per a mantenir la sessió, oferir una millor experiència i obtenir dades estadístiques de navegació dels usuaris.

Per a més informació pots visitar nostra Política de Cookies