Tall amb làser

Tall amb làser

La tecnologia de tall amb làser és la tècnica emprada per tallar xapes metàl·liques o materials que permetin construir peces de diferents geometries de làmines d'acer, acer inoxidable o alumini.

A SOME fem el procés de tall amb làser de diferents materials segons les necessitats dels nostres clients:
  • Tall làser acer inoxidable
  • Tall làser xapa de ferro
  • Tall làser alumini

A partir de les capacitats de l'última generació de la nostra maquinària, aconseguim qualsevol geometria amb gran versatilitat en el contorn de tall i precisió en els detalls.

A la nostra empresa disposem de maquinàries de tall amb làser dirigides a la construcció de peces metàl·liques per als sectors industrial i automobilístic. A més, la nostra tecnologia ens ofereix l'avantatge de no necessitar inversió en utillatges, amb el consegüent estalvi en temps i diners.

A SOME realitzem el procés de tall de xapa oferint una resposta àgil i ràpida als nostres clients gràcies a més de 45 anys d'experiència en el sector. Comptem amb una maquinària innovadora que ens permet modificar només els programes d'execució, sense que calgui fabricar utillatges.

Aquesta gran versatilitat i flexibilitat, unida a la rapidesa, converteix la maquinària de SOME en una tecnologia molt útil, tant per al procés de tall amb làser com per a la fabricació de prototips fins a sèries més llargues que poden ser utilitzades en el sector industrial i automobilístic.
MAQUINÀRIA

Làser (CNC)  4000 W; Magatzem automàtic de xapa: format màx. de xapa: 3000x1500 mm
Tall amb làser

Productes relacionats

SOME S.A. utilitza cookies pròpies i de tercers per a mantenir la sessió, oferir una millor experiència i obtenir dades estadístiques de navegació dels usuaris.

Per a més informació pots visitar nostra Política de Cookies