Punxonament CNC

Punxonament CNC

La punxonadora CNC és la màquina que fa el punxonat, l'operació que serveix per fer forats i talls a la xapa metàl·lica.

La màquina punxonadora CNC compta amb una sèrie d'eines especialitzades per realitzar aquesta tècnica: el punxó, el trepitjador i la matriu.

El procés de punxonat CNC és la millor alternativa al tall amb làser pel seu equilibri entre preu i qualitat, sempre que la geometria de la peça ho permeti. Per això tenim un equip expert i especialitzat per fer els processos a la punxonadora CNC.

A SOME fem servir sistemes d'automatització CNC de control numèric. L'ús d'aquesta tecnologia ens permet introduir de manera més estructurada les dades i codificar la programació per dissenyar el tall de la xapa metàl·lica i monitorar-ne el procés de producció.

La velocitat de punxonat de la màquina punxonadora CNC, alimentada des d'un magatzem automàtic de xapa, ens permet fer tant prototips com sèries més llargues, segons les necessitats del projecte del client.
MAQUINÀRIA

Punxonadores (CNC) 30 tones; magatzem automàtic xapa, format màx. de xapa: 3000x1500 mm
Punxonament CNC

Productes relacionats

SOME S.A. utilitza cookies pròpies i de tercers per a mantenir la sessió, oferir una millor experiència i obtenir dades estadístiques de navegació dels usuaris.

Per a més informació pots visitar nostra Política de Cookies