Plegat de xapa CNC

Plegat de xapa CNC

El procés de plegat de xapa és l'operació que permet plegat la xapa metàl·lica amb molta precisió per obtenir la geometria de la peça requerida.

La tècnica del plegat de xapa exigeix un equip professional amb coneixements experts de les plegadores CNC. L'ús de la maquinària és complex, ja que l'operació permet crear un plegat de xapa molt útil per la duresa i la resistència de l'estructura metàl·lica.

El procés de plegat de xapa es fa amb una premsa amb un punxó i una matriu simples, que permeten una baixa inversió inicial i preus molt competitius.

Aquesta maquinària exerceix la força necessària damunt la peça i produeix una deformació plàstica sobre un eix, que conformarà la peça d'acord amb els requisits del client. Dependent de l'angle o forma que es vulgui per al plegat de la xapa, hi ha diferents matrius d'elaboració.

Entre les més conegudes, d'una banda, tenim el plegat de fons —conegut com a plegat en V—, i de l'altra, el plegat parcial –anomenat també plegat de vora—, per a deformacions amb varietat d'angles.

A SOME disposem de plegadores CNC que ofereixen una alta flexibilitat i qualitat i permeten plegar la xapa amb molta precisió. Mitjançant la tecnologia CNC es garanteix una òptima repetitivitat del procés i agilitat en la preparació de la màquina.
MAQUINÀRIA

Plegadores (CNC) Xapa fins a 3000 mm. Estri d'ajuda al plegat.
Plegat de xapa CNC

Productes relacionats

SOME S.A. utilitza cookies pròpies i de tercers per a mantenir la sessió, oferir una millor experiència i obtenir dades estadístiques de navegació dels usuaris.

Per a més informació pots visitar nostra Política de Cookies